<< DEZE WEBSITE IS VERHUISD NAAR WWW.ITALIAANSERACEFIETSEN.COM >>

Somec voor Rasmussen

In Somec on 08/12/09 at 17:15

Logo Italiaanse Racefietsen weblogMichael Rasmussen rijdt het komend seizoen op een mooie Italiaanse Somec uit Ravenna. De Deen schijnt getekend te hebben bij de Italiaanse amateurploeg CDC-Cavaliere.

Somec teamfietsen van CDC-Cavaliere.

Somec teamfietsen van CDC-Cavaliere.

CDC-Cavaliere maakt volgend jaar de overstap van de amateurs naar de profs. Ex-Rabobank renner Rasmussen heeft zich ten doel gesteld om met zijn nieuwe ploeg deel te nemen aan de Giro van 2010.

Teammanager Floriano Torres is, ondanks de twijfelachtige voorgeschiedenis van het vlieggewicht waarbij leugens en doping om de hoek kwamen kijken, blij met de komst van Rasmussen: “Het is een overeenkomst die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Wij geloven in hem.”

Rasmussen keerde het afgelopen seizoen terug van een schorsing wegens dopinggebruik. Hij reed de rest van het seizoen bij het Mexicaanse Tecos team (zijn vrouw is Mexicaanse) en baarde opzien door een sterk optreden in de Vuelta a Chihuahua in datzelfde land.

Benieuwd wat ‘chicken’ volgend jaar allemaal zal laten zien en of hij ook zonder stimulerende middelen kan excelleren.

Voor nu vast een blik op het bijna doorschijnende torso van de man, tijdens een potje vogeltjesdansen. Van zijn kracht zal hij het in iedere geval niét moeten hebben…

Nee, dit is niet het nieuwe CDC-Cavaliere shirt.

(via: wielrennen.blog.com)

Share

  1. Ik beweer echt niet dat ik volle zalen trek, maar Jesus, wat ik deze kerel lelijk….!

  2. het tweede ‘ik’ moet overigens ‘is’ zijn; anders denken mensen nog dat ’t over mezelf gaat ;-)

Plaats een reactie