<< DEZE WEBSITE IS VERHUISD NAAR WWW.ITALIAANSERACEFIETSEN.COM >>

BMB 2009 special (3)

In Milani on 02/11/09 at 14:39

IR_logo_borderless_smallJa, en wat was dan de mooiste fiets op de beurs? Eerder gaf ik al aan dat wat mij betreft de Kuota KOM een goede kandidaat was. Maar na ijverige bestudering van de meegenomen catalogi en presskits moet ik tóch een andere absolute nummer 1 aanwijzen: de Milani Acciaio Puro.

Milani Acciaio Puro

De Milani Acciaio Puro. Pure klasse en Best of Show!

Ik baal dan ook als een stekker dat ik deze fiets niet zelf op de foto heb (alleen in de achtergrond). Maar gelukkig heb ik de brochures nog.

Overigens heb ik wel een heel aardig gesprek gevoerd met Celeste Milani (met zo’n naam zou je hem bijna aan het hoofd van Bianchi verwachten ;-). Hij is de huidige patron en als zoon van Natale Milani degene die zijn vader’s werk (sinds 1927, vanuit Gallarate, vlakbij Milaan), voortzet. En met succes!

Milani is op zoek naar vertegenwoordiging in Nederland en ik hoop dat dit snel gaat gebeuren want deze fietsen zijn zeer de moeite waard. Zeer aparte, strakke vormgeving en kleurgebruik en prachtige, ingetogen designs. Een ware verademing ten opzichte van alle andere merken die vaak veel drukker en schreeuweriger zijn.

De Acciaio Pure  is een nieuw model voor 2010 (samen met de ook al niet flauwe Specialissima en N109) en gemaakt van 100% roestvrij staal. De prijs bedraagt 6.640 voor een compleet afgemonteerde fiets en 2.750 euro voor alleen het kader.

Je kunt hier hier een filmpje van de presentatie van de Puro bekijken.

Meer informatie: www.milanicycles.com

  1. Kan ik die 4 filmpjes omtrent de Milani fietsen nog ergens downloaden

  2. momenteel zijn ze nog te duur ten opzichte van een pinarello bmc eddy merxkc etc etc jammer want het is toch een mmooie fiets alleen dan echt niet alle modellen

Plaats een reactie