<< DEZE WEBSITE IS VERHUISD NAAR WWW.ITALIAANSERACEFIETSEN.COM >>

De Garlatti van Bob

In Garlatti, Ives on 01/12/10 at 10:58

Bloglezer Bob uit Breda stuurde me een mailtje met foto’s van zijn fraaie Garlatti / Ives frame. Een niet alledaagse vondst.

Garlatti / Ives op Italiaanse Racefietsen

(klik voor vergrotingen)

Bob in zijn begeleidend mailtje:

“Een tijdje terug kwam ik in België dit stalen frame tegen. De oranje kleur stond mij aan, net als de chromen lugs. Het merk Garlatti en Ives, wat her en der op ’t frame zichbaar is, deed geen belletjes rinkelen. Gelukkig is er ‘de’ lijst! En ja hoor, daar stond het erbij.

Op het web is er niet veel te vinden. Een merk uit Parma, wat ook frames maakte onder de label Ives en Cicli Welter. Ook zwerven er wat mooie fietsjes rond, met mooie fotoshoots. Qua ontwerp en tijd past dit frame goed bij de getoonde fietsen.

Dit frame heeft mooie chromen lugs, ook op de zadelpenlug. Campagnolo voor en-acherpadden. Een naamloos balhoofd en een Campagnolo trapas maken ’t compleet. Samenvattend kun je stellen dat het een niet alledaags frame is. Als er iemand meer informatie heeft over dit merk is dat van harte welkom. Wellicht zijn er meer Garlatti Corsa’s in Nederland te vinden; ook dat hoor ik graag!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s